Streteredsbadet

Streteredsbadet i Kållered är en mindre badanläggning med en varmvattenbassäng, bubbelpool, bastu och handikapplift ner i vattnet.

Information med anledning av coronaviruset

Streteredsbadet och Lilla Åbybadet har öppet som vanligt.

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som är besökare hos oss att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom.
Samma riktlinjer gäller för simhallarnas personal.

Mölndals stad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen kring det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19.

Vi rekommenderar dig som är över 70 år att begränsa dina kontakter med andra människor och undvika offentliga lokaler så gott det går, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Information om coronaviruset från Mölndals stad

Vid personalbrist kan Mölndals stad behöva omfördela personalresurser och våra öppettider kan komma att påverkas och aktiviteter ställas in. Aktuell information hittar du på vår webbplats.

Öppettider


Badet har öppet måndag - söndag.

För exakta öppettider för allmänheten och rehabkunder, se fliken
Rehab och allmänhetens bad. För information om datum för vattengympakurser, se fliken Vattengympa. För information om simverksamhet av externa hyresgäster, vänligen kontakta respektive företag.

Stängt hösten 2020


Julstängt: 24 december- 27 december

Nyårsstängt: 31 december 2020 - 3 januari 2021

Badet öppnar för 2021 måndag 4 januari.

Information till dig som är deltagare på vattengympa­kursen

Vi på Streteredsbadet ser just nu över möjligheten att kompensera dig som är anmäld på kursen i vattengympa men som ej velat eller haft möjlighet att delta på passen med anledning av coronaviruset.

Har du fått en faktura för din vattengympakurs ska du betala denna som vanligt. Vi ser över möjligheterna att kunna erbjuda ersättningspass till dig som missar delar av kursen. Vi återkommer med mer information längre fram.

Foto på tom simbassäng i Streteredsbadet. Foto: Karin Svenner. 

Bassängen är 33 grader varm, med en yta på 6 gånger 12 meter. Maxdjupet är 1,6 meter.

Bubbelpoolen är 37 grader varm.

Streteredsbadet hyrs ut till friskvårdsverksamheter och föreningar, men erbjuder också tider för rehabbad och allmänhetens bad. Du kan boka barnkalas och privata aktiviteter och Streteredsbadets medarbetare erbjuder kurser i vattengymnastik och tid för massage.

Du kan också följa Streteredsbadet på Facebook.

Kontakt

Streteredsbadet
Ängbackevägen 7B
428 34 Kållered
031-317 10 13
streteredsbadet@molndal.se

Telefontider
Måndag 13.00-14.00
Onsdag 13.00-15.00
Övriga dagar svarar vi i mån av tid

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-10-07 17.00