Biblioteken i Mölndal

Biblioteken i Mölndal har en egen webbplats där du kan söka, reservera olika media och låna om dina lån. På webbplatsen kan du även ladda ner e-böcker.

Tjej ligger i gräset och läser. Foto: Sonja Skäär

På alla biblioteken i Mölndal får du fritt använda alla medier och datorer som finns. Vi har även gott om studieplatser, fri tillgång till information och fritt trådlöst nätverk. Med hjälp av appen Biblio kan du lyssna på e-ljudböcker i din telefon. 

Just nu är det många tillfälliga förändringar i vår verksamhet med anledning av coronaviruset. Här hittar du en sammanställning av förändringar på biblioteken.
På vår webbplats finns alltid den senaste informationen.

Biblioteken i Mölndal finns i Mölndals innerstad, i Kållereds centrum och på Almåsskolan i Lindome. Det finns också en bokbuss som trafikerar över 40 hållplatser i hela Mölndals stad.

Alla bibliotek finns på Facebook, Twitter och Instagram. Följ oss för att enkelt få reda på vad som händer på ditt närmaste bibliotek.

Varje år ordnas över 700 aktiviteter på biblioteken. Till exempel kommer populära författare på besök och det bjuds på intressanta föreläsningar. Ibland blir det också kreativa skaparverkstäder och sagostunder. Det finns också it-hjälp varje vecka på alla bibliotek.

Varmt välkommen till biblioteken i Mölndal.

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-22 12.59