Undersköterskor, omsorgspersonal

Vi söker undersköterskor och omsorgspersonal till äldreboende, hemtjänst och hemsjukvård.

Sommarjobba på äldreboende

Inom våra äldreboenden sätter vi brukarna i fokus och brinner för att vårda och hjälpa äldre personer. Vi arbetar aktivt för att skapa en sund och god arbetsmiljö där alla tar ansvar.

Vi värdesätter egenskaper som ödmjukhet, samarbetsvilja och ett positivt tänkande. Humor och glädje är också viktigt för oss.

Lackarebäcks äldreboende söker omsorgspersonal och undersköterskor

Lackarebäcks äldreboende består av tre separata hus, ett inriktat mot somatik och två hus med inriktning demens.

Lackarebäcks äldreboende ligger vackert beläget vid en bokskog och möjlighet till vistelse utomhus med de boende finns dagligen.

Fässbergshemmet söker omsorgspersonal och undersköterskor

Fässbergshemmet är ett äldreboende i ett plan med trädgårdar och uteplatser med grillplatser, små odlingar och vackra planteringar.

Huset består av sex avdelningar. En av enheterna är en korttidsenhet där vi tar hand om dem som behöver lite extra stöd innan de kan gå hem efter en sjukhusvistelse eller väntar på att få plats på ett äldreboende.

Trygghetslarmet söker undersköterskor och omsorgspersonal

Som sommarvikarie på Trygghetslarmet ger du stöd och service till brukare som bor i ordinärt boende och som efterfrågar hjälp via sitt trygghetslarm.

Ditt arbete präglas av ansvar, möten och samspel med andra människor men också en hel del dokumentation i verksamhetssystemet Treserva och kommunikation via mobiltelefon och sms.

Nattpatrullen och Hemtjänst natt söker undersköterskor och omsorgspersonal

Som sommarvikarie hos Nattpatrullen eller Hemtjänst natt ger du stöd och service nattetid till brukare som bor i ordinärt boende.

Ditt arbete präglas av ansvar, möten och samspel med andra människor men också en hel del dokumentation i verksamhetssystemet Treserva och kommunikation via mobiltelefon och sms.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-24 12.03