Öppet hus, elevskuggning, kortare besök

Är du intresserad av att läsa på Krokslättsgymnasiet och vill veta mer om oss? Självklart kan vi lösa ett "Coronasäkrat" möte/samtal/besök som passar dig.

Hur vill du träffas?

• Gå på något av våra Öppna hus
    I år kommer vi att ha ett flertal mindre och "Coronasäkrade" Öppna hus, där vi följer Folkhälsomyndighetens givna riktlinjer om bland annat max. 50 besökare åt gången. Det är drop in som gäller och vi bjuder på fika.
    Du får se våra fina lokaler och träffa våra rektorer, lärare och elever.
    Låt oss påminna dig om Öppet hus via SMS eller e-post
    • 17 oktober kl. 11-13
    • 10 november kl. 17-19
    • 25 november kl. 17-19
    • 28 januari kl. 17-19
  • Enskilt besök på skolan
    Gå en rundtur i våra fina lokaler med rektor Björn eller Kjell, få den information som du behöver och träffa de lärare som är på plats.
  • Informationsmöte via telefon/Skype/Hangouts
    Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst
  • Prova på en dag på skolan - elevskuggning
    Nu återupptar vi möjligheten att följa en av våra elever en dag på skolan, så kallad elevskuggning!

Så bokar du besök, möte eller skuggning:

Kontakta Björn: bjorn.winblad@molndal.se, SMS/tel: 076-841 35 12
Kontakta Kjell: kjell.hemmingsson@molndal.se, SMS/tel: 072-395 31 02

Du kan också boka genom att fylla i formuläret så blir du kontaktad inom kort.

Vad vill du boka? * (obligatorisk)
Vad vill du boka?

När börjar du gymnasiet? * (obligatorisk)
När börjar du gymnasiet?

Kommande Öppet Hus

På Öppet hus träffar du elever, lärare och rektor, samtidigt som du får möjlighet att kika runt i våra trevliga lokaler. Känn in atmosfären, ta en fika och våga fråga det du undrar om.

• 17 oktober kl. 11-13
  • 10 november kl. 17-19
  • 25 november kl. 17-19
  • 28 januari kl. 17-19

Vill du ha en påminnelse om Öppet hus?

Fyll i din e-post och ditt telefonnummer i formuläret nedan så hör vi av oss när det är dags för nästa Öppet hus.

Hitta hit

Vår fina skola hittar du i Krokslätts Fabriker 50. Du tar dig lika lätt hit med bil som kollektivt. Hållplatsen för spårvagn 2 eller 4 heter Krokslätts Fabriker. Åker du bil finns parkering framför skolan.

Välkommen hit!

Välkommen att läsa fler citat från skolans elever.

Jag har verkligen lärt mig mycket på Krokslättsgymnasiet. Lärarna och personalen är suveräna! Allt är väldigt genomtänkt och det känns verkligen att lärarna vill att man ska lyckas!

Veronika Sekeres,  2019

Senast uppdaterad 2020-09-20 11.20