Öppet hus, elevskuggning, kortare besök

Är du intresserad av att läsa på Krokslättsgymnasiet och vill veta mer om oss? Självklart kan vi lösa ett "coronasäkrat" möte/samtal/besök som passar dig.

Hur vill du träffas?

• Gå på något av våra Öppna hus
    På grund av situationen med Coronaviruset kommer januari månads Öppet hus att bli digitalt, med lärare, elever och SYV på plats. Känner du att du vill träffa oss i person eller att digitalt inte räcker för de frågor du har? Boka gärna ett enskilt möte (se nedan). Du som anmält dig till fysiskt Öppet hus 28/1 kommer att bli kontaktad personligen.
    • 17 oktober kl. 11-13
    • 10 november kl. 17-19
    • 25 november kl. 17-19
    • 28 januari kl. 17-19 - Blir digitalt
  • Enskilt besök på skolan
    Gå en rundtur i våra fina lokaler med rektor Björn eller Kjell, få den information som du behöver och träffa de lärare som är på plats. Boka enskilt besök.
  • Informationsmöte via telefon/Skype/Hangouts
    Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst. Boka informationsmöte.
  • Prova på en dag på skolan - elevskuggning
    Nu återupptar vi möjligheten att följa en av våra elever en dag på skolan, så kallad elevskuggning! Boka elevskuggning.

Vill du få information/påminnelse om Öppet hus?

Fyll i din e-post och ditt telefonnummer i formuläret nedan så hör vi av oss.
Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service gällande Öppet hus. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Hitta hit

Vår fina skola hittar du i Krokslätts Fabriker 50. Du tar dig lika lätt hit med bil som kollektivt. Hållplatsen för spårvagn 2 eller 4 heter Krokslätts Fabriker. Åker du bil finns parkering framför skolan.

Välkommen hit!

Senast uppdaterad