Öppet hus / Skugga en elev

Stort tack till er alla som besökt oss under våra tre Öppna hus detta läsår! Under kommande vårtermin har vi tyvärr inga fler planerade Öppet hus-tillfällen, men du vet väl att du istället kan boka tid för skuggning eller ett kortare besök hos oss?

Skuggning eller kortare besök?

Vill du känna på hur det är att läsa hos oss "på riktigt"? Då kan elevskuggning vara något för dig. Det innebär att du följer du med en av våra elever under en hel- eller halvdag, beroende på vad som passar dig. Du träffar lärare, är med på lektioner och lär känna skolans elever, likväl som våra lokaler. Självklart bjuder vi på din lunch.

Är du mer intresserad av att bara kika in på vår skola, se hur den ser ut och träffa elever och lärare lite snabbt? Då kan du boka tid för ett kortare besök hos oss utanför ordinarie Öppet hus-tider.

Både skuggning och kortare besök bokar du genom att fylla i formuläret nedan, så blir du kontaktad inom kort för tidsbokning. Om du vill så kan du kontakta rektor Björn Winblad direkt, på bjorn.winblad@molndal.se, eller SMSa eller ringa Björn på 076-8413512.

Intresseanmälan besök eller skuggning

Öppet Hus

På Öppet hus träffar du elever, lärare och rektor, samtidigt som du får möjlighet att kika runt i våra trevliga lokaler. Känn in atmosfären, ta en fika och våga fråga det du undrar om.

Nästa Öppet hus är planerat till oktober 2020. Datum publiceras här direkt det är bestämt och klart.

Hitta hit

Vår fina skola hittar du i Krokslätts Fabriker 50. Du tar dig lika lätt hit med bil som kollektivt. Hållplatsen för spårvagn 2 eller 4 heter Krokslätts Fabriker. Åker du bil finns parkering framför skolan.

Välkommen hit!

Välkommen att läsa fler citat från skolans elever. Du kan också se en film där skolans elever berättar om Krokslättsgymnasiet.

Jag har verkligen lärt mig mycket på Krokslättsgymnasiet. Lärarna och personalen är suveräna! Allt är väldigt genomtänkt och det känns verkligen att lärarna vill att man ska lyckas!

Veronika Sekeres,  2019

Senast uppdaterad 2020-01-17 09.32