Öppet hus, elevskuggning, kortare besök

Är du intresserad av att läsa på Krokslättsgymnasiet och vill veta mer om oss? Självklart kan vi lösa ett "coronasäkrat" möte/samtal/besök som passar dig.
NYTT: Vi kör digitalt Öppet hus den 25/11.

Hur vill du träffas?

• Gå på något av våra Öppna hus
    På grund av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner kommer öppet hus under ht. -20 att bli digitalt. Vi planerar fortsatt för fysiskt Öppet hus i januari vt. -21 (bokningsbara platser). Känner du att du vill träffa oss i person och att digitalt inte räcker för de frågor du har? Boka gärna ett enskilt möte (se nedan).
  • Enskilt besök på skolan
    Gå en rundtur i våra fina lokaler med rektor Björn eller Kjell, få den information som du behöver och träffa de lärare som är på plats. Boka enskilt besök.
  • Informationsmöte via telefon/Skype/Hangouts
    Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst. Boka informationsmöte.
  • Prova på en dag på skolan - elevskuggning
    Nu återupptar vi möjligheten att följa en av våra elever en dag på skolan, så kallad elevskuggning! Boka elevskuggning.

Vill du få information/påminnelse om Öppet hus?

Fyll i din e-post och ditt telefonnummer i formuläret nedan så hör vi av oss.
Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service gällande Öppet hus. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Hitta hit

Vår fina skola hittar du i Krokslätts Fabriker 50. Du tar dig lika lätt hit med bil som kollektivt. Hållplatsen för spårvagn 2 eller 4 heter Krokslätts Fabriker. Åker du bil finns parkering framför skolan.

Välkommen hit!

Jag har verkligen lärt mig mycket på Krokslättsgymnasiet. Lärarna och personalen är suveräna! Allt är väldigt genomtänkt och det känns verkligen att lärarna vill att man ska lyckas!

Veronika Sekeres,  2019

Senast uppdaterad 2020-11-23 16.00