Öppet hus / Besök oss

Nu är hösterminen igång och det betyder också nya möjligheter att besöka oss på Krokslättsgymnasiet! Vi är stolta över vår skola och vill ge dig möjlighet att uppleva oss på riktigt... så passa nu på!

Öppet Hus

På Öppet hus träffar du elever, lärare och rektor, samtidigt som du får möjlighet att kika runt i våra fina lokaler. Känn in atmosfären, ta en fika och våga fråga det du undrar om. I höst/vinter har vi Öppet hus följande datum:

• 19/10 (lördag) kl. 11-14
  • 27/11 (onsdag) kl. 17-19
  • 16/1 (torsdag) kl. 17-19

Skugga en elev

Vill du känna på hur det är att läsa hos oss "på riktigt"? När du skuggar en elev följer du med en av våra elever under en hel- eller halvdag, beroende på vad som passar dig. Du träffar lärare, är med på lektioner och lär känna skolans elever, likväl som våra lokaler. Självklart bjuder vi på din lunch. Fyll i en intresseanmälan i formuläret nedan, så blir du kontaktad inom kort för tidsbokning. Du kan också kontakta vår rektor Björn Winblad direkt, på bjorn.winblad@molndal.se, eller SMSa eller ringa Björn på 076-8413512.

Vill du inte skugga en elev, utan bara göra ett kortare besök utanför ordinarie Öppet Hus tider, så kan du också använda formuläret nedan:

Hitta hit

Vår fina skola hittar du i Krokslätts Fabriker 50. Du tar dig lika lätt hit med bil som kollektivt. Hållplatsen för spårvagn 2 eller 4 heter Krokslätts Fabriker. Åker du bil finns parkering framför skolan.

Välkommen hit!

Välkommen att läsa fler citat från skolans elever. Du kan också se en film där skolans elever berättar om Krokslättsgymnasiet.

Jag har verkligen lärt mig mycket på Krokslättsgymnasiet. Lärarna och personalen är suveräna! Allt är väldigt genomtänkt och det känns verkligen att lärarna vill att man ska lyckas!

Veronika Sekeres, Åk 3, 2019

Senast uppdaterad 2019-11-14 08.36