Välkommen att besöka oss!

När du trivs på din gymnasieskola blir det både lättare och roligare att plugga. Vill du läsa på en mindre gymnasieskola med stor gemenskap? Är det viktigt för dig att få en nära relation till dina lärare? Då tror vi att du kommer att trivas här.

Vi är stolta över vår skola och vill ge dig möjlighet att uppleva oss på riktigt!  Du kan besöka oss på Öppet hus, eller skugga en elev en dag.

Öppet Hus

På Öppet hus träffar du elever, lärare och rektor, samtidigt som du får möjlighet att kika runt i våra fina lokaler. Känn in atmosfären, ta en bulle och fråga det du undrar om. Välkommen hit!

Onsdag den 28 november 2018, kl. 17-19
Torsdag den 17 januari 2019, kl. 17-19

Skugga en elev

Vill du känna på hur det är att läsa hos oss "på riktigt"? När du skuggar en elev följer du med en av våra elever under en hel- eller halvdag, beroende på vad som passar dig. Du träffar lärare, är med på lektioner och lär känna skolans elever, likväl som våra lokaler. Självklart bjuder vi på din lunch. Fyll i en intresseanmälan i formuläret nedan, så blir du kontaktad inom kort för tidsbokning. Du kan också kontakta vår rektor Björn Winblad direkt, på bjorn.winblad@molndal.se, eller på 031-315 31 15.

Vill du inte skugga en elev, utan bara göra ett kortare besök utanför ordinarie Öppet Hus tider, så kan du också använda formuläret nedan:

Intresseanmälan skuggning eller kortare besök

Hitta hit

Vår fina skola hittar du i Krokslätts Fabriker 50. Du tar dig lika lätt hit med bil som kollektivt. Hållplatsen för spårvagn 2 eller 4 heter Krokslätts Fabriker. Åker du bil finns parkering framför skolan.

Välkommen hit!

Välkommen att läsa fler citat från skolans elever. Du kan också se en film där skolans elever berättar om Krokslättsgymnasiet.

Senast uppdaterad 2018-11-13 08.18

Besök oss!

Är du intresserad av att läsa hos oss?
Vi har Öppet hus vid flera tillfällen -nästa är 28/11. Du kan även skugga en elev en dag. Läs mer här!