Om skolan

Vill du läsa på en liten och personlig gymnasieskola med stor gemenskap?  Då kan vi vara rätt val! Hos oss möter du engagerade lärare, bra studiemiljö och ett centralt läge med närhet till det mesta. 

Genom att läsa ett av våra sex yrkesprogram som alla leder till en yrkesexamen samtidigt som du får grundläggande högskolebehörighet, håller du alla dörrar öppna för framtiden. Jobb direkt eller läsa vidare - valet är ditt.

Tre löften till dig som läser hos oss

1) Vi bryr oss och vi ser dig

Du som läser hos oss kommer varje dag till en liten skola där personalen kan ditt namn och känner dig. Du får mycket tid tillsammans med din lärare och den hjälp och handledning som du behöver.

2) Vi hjälper dig att ta kontroll över dina studier

  • Smarta studieknep gör att din tid på gymnasiet blir optimal.
  • Veckovisa mentorsträffar gör dig säker på att du hela tiden vet vad du ska göra – och när.
  • Lärarledd extra studietid som finns med i ditt schema från start ger dig en stabil grund för att lära, förstå och hinna med

3) Du får en yrkesutbildning i toppklass!

Du som läser på Krokslättsgymnasiet är attraktiv på arbetsmarknaden direkt efter din examen. Våra utbildningar är moderna, håller en hög kvalitet och utformas i nära samarbete med näringslivet, sedan mer än 30 år tillbaka!

Härliga lokaler och nära till det mesta

Vår skola hittar du i expansiva Krokslätts fabriker – 9 minuter från Korsvägen och 4 minuter från Mölndal Innerstad. Här studerar du i charmiga, ljusa och luftiga lokaler som är väldigt uppskattade av både vår personal och våra elever.

Stabil kommunal huvudman

Krokslättsgymnasiet är en kommunal skola som drivs av Mölndals stad. Vårt absolut främsta mål är (och kommer alltid att vara) att ge dig en så bra utbildning som möjligt. Hos oss är du i trygga händer från din första skoldag, till den dag du tar din examen.

Behandling av personuppgifter - GDPR

Din trygghet är viktig för oss. Vi vill därför informera om att vi alltid hanterar dina personuppgifter med största noggrannhet. Vi sparar uppgifterna under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dela på:

Senast uppdaterad