Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Om vår skola

Vill du läsa på en liten och personlig gymnasieskola med stor gemenskap?  Då kan Krokslättsgymnasiet vara skolan för dig. Hos oss möter du engagerade lärare, bra studiemiljö och ett centralt läge med närhet till det mesta. 

En av de största fördelarna med att studera på en mindre gymnasieskola är att vi kan fokusera på relationer och personliga möten med dig. Det gör skillnad för både trivsel och dina studieresultat när vi hinner prata ordentligt med varandra. Dessutom skapar närheten mellan lärare och elever en unik sammanhållning och trygghet på skolan.

Vi vill ta dig en bit längre

När du är färdig med dina studier hos oss ska du inte bara ha ett examensbevis i din hand. Vi vill att du under din tid hos oss verkligen ska känna att du utvecklats - och att du kanske till och med nått lite längre än du först trott. Samtidigt ska du känna dig trygg i att du förstår hur världen, det svenska samhället, högskolan och arbetsmarknaden fungerar och samspelar. Allt för att det ska bli lättare för dig att ta ditt nästa steg i livet, oavsett om du vill jobba eller läsa vidare.

Här hittar du oss

Vår skola hittar du i expansiva Krokslätts fabriker – 9 minuter från Korsvägen och 4 minuter från Mölndals Centrum. Här studerar du i charmiga lokaler från förra sekelskiftet. Ljuset silar lugnt och behagligt in genom de stora och vackra fönsterpartierna, samtidigt som originalgolven från förra sekelskiftet bär tydliga spår från svunna tiders tunga textilindustri.

På Krokslättsgymnasiet har du inte bara alldeles lagom nära till storstadens alla nöjen och aktiviteter – du får dessutom en lugn och inspirerande miljö att studera i.

Vill du veta vad våra elever tycker om oss?

Välkommen att läsa citat från några av Krokslättsgymnasiets elever. På vår förstasida kan du också se en film där våra elever berättar om Krokslättsgymnasiet.

Behandling av personuppgifter - GDPR

Din trygghet är viktig för oss. Vi vill därför informera om att vi alltid hanterar dina personuppgifter med största noggrannhet. Vi sparar uppgifterna under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Vill du veta mer om hur dina personuppgifter hanteras hittar du all information här.

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-03-29 09.57

100%

av vo-eleverna
fick jobb direkt
efter examen

9

minuter
till korsvägen i
centrala Göteborg