Elevcitat

Krokslättsgymnasiet är en liten och väldigt personlig skola. Här känner lärare och rektor alla elever. Lärarna är riktigt bra på att förklara på olika sätt så vi elever verkligen förstår. Jag trivs superbra!

Aline Silva De Oliveira, Åk 3, 2019

Undervisningen på Krokslättsgymnasiet är riktigt bra. Jag trivs verkligen med alla lärare. De ser mig och är riktigt bra på att motivera oss elever.

Mehdi Jafari, Åk 3, 2019

Jag har verkligen lärt mig mycket på Krokslättsgymnasiet. Lärarna och personalen är suveräna! Allt är väldigt genomtänkt och det känns verkligen att lärarna vill att man ska lyckas!

Veronika Sekeres, Åk 3, 2019

På Krokslättsgymnasiet finns riktigt bra lärare och skoldagarna är roliga och varierande. Som elev finns bra tillgång till stöd och hjälp i undervisningen. Jag går dessutom i en jättebra klass!

Jenny Johansson, Åk 3, 2019