Besök oss - Öppet hus

Är du intresserad av att läsa på Krokslättsgymnasiet och vill veta mer om oss? Ta chansen att träffa oss! Fysiskt på skolan eller digitalt - välj själv. Vi erbjuder både Öppet hus, enskilda besök, samt möjlighet att skugga en elev en dag.

Nu har vi haft läsårets samtliga Öppna hus. Missade du det? Du vet väl att du alltid kan besöka vår digitalt Öppet hus-sida där vi har samlat filmer, länk till en VR-tur och annan information? Du kan också planera in att besöka vårens informationsträff.

Informationsträff/visning av skolan

Vi vet att ni är många som inte fått möjlighet att träffa oss och se vår skola under vinterns pandemi. Av den anledningen planerar vi nu för en informationsträff lördagen den 23 april kl. 10-13. Välkommen hit för att ta en rundvandring i skolan och prata med den personal som är på plats. Det är drop in, så kom när det passar dig.

Med reservation för förändringar kopplat till pandemin och aktuella restriktioner. På vår hemsida hittar du alltid senaste informationen om vad som gäller. Lämna gärna en intresseanmälan så påminner vi dig när det är dags.

När du lämnar en intresseanmälan får du information om förändringar av tid/plats och en påminnelse någon dag innan.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Gör ett enskilt besök på skolan

Det finns fortsatt möjligheter att göra enskilda besök på skolan. Gå en rundtur i våra fina lokaler, få den information som du behöver och träffa de lärare som är på plats.

Telefon- eller digitalt möte

Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst.

Prova på en dag på skolan - elevskuggning

Vill du följa våra elever en dag på skolan? Då ska du anmäla ditt intresse för att skugga en elev hos oss.

Senast uppdaterad