Välkommen på öppet hus

Lördagen den 28 oktober, kl. 11.00-14.00 är du välkommen till höstens första öppet hus här på Krokslättsgymnasiet.

Träffa elever och lärare som berättar om vår skola och våra utbildningar, Vård- och omsorgsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Ta en titt i våra mysiga lokaler. Känn in atmosfären.  Ingen föranmälan behövs.

Adress: Du hittar oss på adress Krokslätts fabriker 50. Ta sig hit: Med spårvagn eller bil. Linje 2 och 4 stannar vid hållplats Krokslätts fabriker. Parkering finns framför skolan.

Varmt välkommen!

Kan du inte komma den 28 oktober? Då kommer en ny chans den 29 november, mellan kl. 17-19, då vi håller öppet hus igen.

Ps. Om inget av ovanstående datum passar kan du alltid kontakta vår rektor Björn Winblad på bjorn.winblad@molndal.se, eller på 0768-41 35 12, så hjälper han dig att hitta en mer passande dag då du kan besöka skolan.

Senast uppdaterad 2017-10-02 17.40