Välkommen till Vägledningen!

Vill du ha hjälp med att planera dina studier, ansöka till en utbildning eller få information om olika yrken? Då är du välkommen till oss på Vägledning Campus Mölndal!

Du hittar oss i Möllan på Göteborgsvägen 19, och du kan nå oss på några olika sätt:

Drop-in

Vi har drop-in tre gånger i veckan. Till drop-in kan du komma med kortare frågor. Kanske du vill ha hjälp med att göra en ansökan till en utbildning? Eller har du frågor om behörighet? Vi har drop-in i Möllan på plan 1 följande tider:

Måndag och onsdag 13.00-15.00
Tisdag 10.00-12.00

Vi kommer att använda oss av ett kösystem för att se till att alla håller avstånd. Det kan därför hända att du blir ombedd att vänta utomhus tills det är din tur. Vi ber dig också att undvika att komma till drop-in om du har minsta sjukdomssymptom. Då är det bättre att du kontaktar oss via telefon eller via formuläret.

Via webbsidan

Du kan nå våra studie- och yrkesvägledare via ett formulär på vår webbplats. Detta är ett bra sätt att kontakta oss om du vill ha ett längre samtal. Kanske du vill ha hjälp att planera dina studier? Eller kanske du funderar på att byta yrke? Då är du välkommen att kontakta oss här.

Via telefon

Har du ett kort ärende kan du nå oss via telefon ett par gånger i veckan. Du når oss på 031-315 33 11 på följande tider:

Tisdagar och torsdagar 08.30-09.30

Om du läser på SFI eller SVA grund

SFI och SVA grund har en egen SYV, Frida. Om du vill kontakta henne och boka ett möte så gör du det via e-post på vanja.litendahl@molndal.se

Vill du ha hjälp med CSN-ärenden?

Då kontaktar du själv CSN så hjälper de dig.

Välkommen!

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-10-23 14.07